yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en oranlı hediye politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak sıkıntı ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Zihnî mânialı, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili çalışanı sürekli yer başında olan ve yangın yahut öbür ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına mezuniyet verilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and emanet Yangın Kapısı Fiyatları withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Aksi takdirde hem karınerideki insanın hem bile panik halinde ciğereriye aptal giren insanoğlunun dirilikının tehlikeye atılması kabilinden bir hesap kelam konusu olmaktadır.

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir yangın kapısı kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve tuzakçı kabil malzemelerden binalmış tehlikeli bir bapdır.

Yangın kapılarında bapyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, yerinde malzemelerden örgülması gerekir. Bezemeli yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en dek bapların binanın yapısına oranlı çelik gibi malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği bileğmaslahatmemiştir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine Yangın Çıkış Kapısı oluşturulan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler ciğerin bile merak ediliyor mümkün.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

Report this wiki page